Picknicktafel

Wij proberen er met onze tafels voor te zorgen dat u zorgeloos kan genieten van het lekkere weertje, een hapje en een drankje, en het gezelschap van uw familie en vrienden. Wil jij ook ongestoord kunnen genieten van elke zonnige dag van het jaar?

Linkbuilding uitbesteden

E-woodproducts.nl is sinds 2010 de perfecte partner wanneer u op zoek bent u naar een degelijke houten tafels. De meest populaire tafels dragen het KING-merk, zijn uiterst kwaliteitsvol en kunnen gebruikt worden door particulieren, bedrijven, scholen, enzovoort.

Maisonnette de jeux

Met een buitenkeuken of een buitenkeukenmeubel kan u in de zomer uw gasten verwennen en terwijl genieten van het mooie weer. Bekijk ons gamma en stel zelf uw buitenkeuken samen. Op onze website vindt u een overzicht van ons gamma buitenkeukens. .

Table pliante

Elke tafel heeft een dubbel gelakt hout, wat schoonmaken makkelijk maakt. Daarnaast kan u kiezen tussen een biertafel en een biertafelset. Deze laatste bestaat uit een tafel en twee bijpassende banken. Deze zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende formaten.

Robotmaaiers

In 2016 behoort Kempeneer tot de beperkte kring van Automower-specialisten die honderden Automower-installaties lopende hebben. Een belangrijk onderdeel van het succes van de robot op uw terrein is de installatie: onze techniekers kennen de knepen van het vak.

Steenkorven

Steenkorven worden meer en meer toegepast in de particuliere tuin. De laatste jaren hebben wij heel wat tuinafsluitingen geleverd en geplaatst bij bedrijven en particulieren in Vlaanderen. U kan de volledige plaatsing laten verzorgen door de ervaren vakmannen van Thienpont tuinaanleg. .

Zelf je tuinmeubelen maken?

Wil je zelf je tuinmeubelen maken? Dan kom je al snel uit bij de vraag welk hout hier geschikt voor is. Er zijn maar weinig soorten hout die je gewoon het hele jaar buiten kunt laten staan. Veel houtsoorten gaan na verloop van tijd schimmelen of zelfs rotten. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je binnen twee jaar alweer nieuwe tuinmeubelen staat te timmeren, dus een goede houtkeuze is erg belangrijk. Wil je zelf een aantal mooie tuinmeubelen maken? Dan ga je voor Douglas hout!

Opruiming al begonnen bij KJ Outdoor Tuinmeubelen

Bij KJ Outdoor Tuinmeubelen kan men terecht voor tuinmeubilair dat zowel bestemd is voor het loungen, dineren en alsmede om te genieten van het buiten leven. Het assortiment bevat diverse materialen zoals aluminium, wicker, teakhout en composiet. Bij KJ Outdoor Tuinmeubelen vindt men tuinmeubelen van diverse merken zoals Hartman, Bellagio, Suns en Mondial Living. Daarbij importeren zij ook zelf tuinmeubelen en brengen het onder hun eigen White label Collectie en verkopen het tegen de scherpste prijzen. De gehele collectie valt te combineren, zowel in stijl als in afmeting. De loungesets variëren van een opstelling van een bank, twee fauteuils en tafel tot een complete hoekloungeset. Daarnaast vinden klanten hier diverse party tenten en parasols in diverse afmetingen en kleuren in zowel zweefarm of met een vaste stok in het midden, zodat men de tuinset compleet kunt maken. Alle meubelen zijn direct uit voorraad leverbaar en te bezorgen door een eigen bezorgservice.

Consument steekt meer geld in wooninrichting en tuinartikelen

Er werd in de eerste maand van het jaar 5 procent meer uit aan duurzame goederen, zoals artikelen voor woninginrichting en voertuigen. Aan voedings- en genotmiddelen gaven consumenten 2,1 procent meer uit dan een jaar eerder. Volgens Tuinbranche Nederland werd er alles bij elkaar voor ruim 3,8 miljard euro aan tuinartikelen aangeschaft. Dat is 6 procent meer dan tuincentra, bouwmarkten en andere winkels in 2015 op dit vlak omzetten. ,,We naderen weer de omzetniveaus van ruim 4 miljard euro van voor de crisis. Alle seinen staan op groen voor een mooi seizoen'', stelt Brenda Horstra, adjunct-directeur van Tuinbranche Nederland.

Tags en referenties: Trouwringen - Pastorijstijl - Veranda- Trapliften - Traplift - Ascenseur domestique - Monte escalier - Huislift - Kasteel kopen Frankrijk -

 

Onze Partners

Wij werken samen met heel wat bedrijven relevant aan webdesign, online marketing, seo ... .