jaeger lecoultre webshop

Jaeger-LeCoultre horloges online kopen

Jaeger-LeCoultre is met buitengewone creativiteit en kwaliteit de perfecte belichaming van het begrip ‘Swiss Made’. Al meer dan 185 jaar ontwikkelt het luxemerk exclusieve uurwerken. Elk horloge van Jaeger-LeCoultre is een uniek kunstwerk, in eigen huis gemaakt door vakmensen. Alle uurwerken zijn voorzien van een ‘Master Control’ zegel, het bewijs dat ze een controletest over een periode van 1000 uur hebben doorstaan. Jaeger-LeCoultre Polaris Collectie Tijdens het SIHH 2018 verbaasden zij dan ook iedereen met de nieuwe Polaris collectie ! Klik hier om deze collectie te ontdekken. Laat u verleiden door de prachtige dameshorloges en herenhorloges van Jaeger-LeCoultre. Heeft u een vraag voor ons of vindt u niet wat u zoekt? Neem dan vrijblijvend contact op!

Meer winkels die jaeger lecoultre uurwerken verkopen

Jaeger-LeCoultre: Homepage

Discover the luxury watches and Swiss fine watchmaking clocks from the Jaeger-LeCoultre watchmaking Manufacture on the official Brand website. Koop uw luxe horloge hier online. 30 jaar vakmanschap. Actueel design. Gepersonaliseerde look. Exclusieve selectie.

7.702 horloges voor "Jaeger-LeCoultre"

Exquise Zwitserse luxe horloges De Zwitserse manufactuur van luxe horloges Jaeger-LeCoultre is wereldberoemd geworden door exquise polshorloges. Het aanbod strekt zich uit van uiterst platte dress watches tot gecompliceerde modellen met een minutenrepetitie, een eeuwigdurende kalender of een tourbillon. Er zijn weinig Zwitserse horlogemanufacturen die zoveel innovaties in de horlogerie hebben voortgebracht als Jaeger-LeCoultre. De fabrikant uit Le Sentier in Vallée de Joux draait zijn hand niet om voor grote technische uitdagingen. Jaeger-LeCoultre ontwierp bijvoorbeeld het Duoplan-uurwerk met twee niveaus. Ook het kaliber 101, het kleinste uurwerk ter wereld is, stamt van deze manufactuur, net als horloges met grote complicaties als een eeuwigdurende kalender en een minutenrepetitie. Handwerk staat sinds jaar en dag centraal bij Jaeger-LeCoultre. De manufactuur heeft een in-house productie van meer dan 90% en vervaardigt dus vrijwel alles zelf. Qua kwaliteit en perfectie staat de fabrikant op dezelfde hoogte als Audemars Piguet, A. Lange & Söhne en Patek Philippe.

Jaeger-LeCoultre - Wikipedia

Jaeger-LeCoultre is een Zwitsers horlogemerk, waarvan de eerste vestiging door Antoine LeCoultre (1803-1881) in 1833 is opgericht. Dit volgend op de uitvinding van een machine die pennen kon produceren voor horloges. Antoine-LeCoultre was een uitvinder en had zichzelf aangeleerd hoe horloges gemaakt moesten worden. Na oprichting van de eerste werkplaats, volgde in 1844 de uitvinding van de Milionometer, een meetinsturment dat de nauwkeurigheid van de gemaakte horlogeonderdelen op de micron nauwkeurig kon meten. In 1866, toen het maken van Zwitserse horloges nog veelal gebeurde in meerdere werkplaatsen op basis van huisnijverheid, besloten Antoine LeCoultre en zijn zoon Elie om alle vaardigheden die nodig zijn om een horloge te maken onder één dak te brengen. Voor de aandrijving van alle benodigde gereedschappen was er een stoommachine geïnstalleerd. Hiermee werd LeCoultre & Cie de eerste manufactuur in het district Vallee du Joux, gelegen in het westen van Zwitserland. De bijnaam van deze maufactuur was 'La Grande Maison' wat het dankte aan het grote aantal ambachten, zoals horlogemakers, technici en handarbeiders dat in het gebouw gehuisvest was. Begin twintigste eeuw, in 1903 stelde de Parijsenaar Edmond Jaeger (1858-1922) de Zwitserse horlogemakers de uitdaging om de door hem uitgevonden calibres te produceren. Jacques-David LeCoultre, kleinzoon van de oprichter, nam deze uitdaging aan. De samenwerking en daaropvolgende vriendschap tussen beide mannen leverde een reeks aan vernieuwingen op horlogegebied op en in 1937 de oprichting van het merk Jaeger-LeCoultre. Tegenwoordig maakt het bedrijf nog diverse horloges en uurwerken. De prijzen beginnen rond de 5000 euro voor een heel simpel en klein model met een simpel uurwerk, maar lopen snel op naar enkele tienduizenden euro's. De allerduurste en meest exclusieve horloges kunnen enkele tonnen kosten.

Jaeger-LeCoultre horloges: prijs & info | Slaets

Since its founding in 1833, the Manufacture has been an inventive protagonist in the field of Haute Horlogerie. The unique story of each watch begins in the Vallée de Joux workshops and comes to vibrant life on the wrist of the men and women who wear it and make it their own.

Jaeger-LeCoultre - Schaap en Citroen

De horloges van Jaeger-LeCoultre kenmerken zich door uitstekende techniek, bijzondere complicaties en vaak een klassiek design. Een spraakmakend en wereldberoemd horloge is de Jaeger-LeCoultre Reverso. Dit horloge heeft een draaibare kast en werd gemaakt voor Britse legerofficieren zodat hun horloge beschermd was tegen de klappen die kunnen vallen tijdens hun favoriete sport, polo. Jaeger-LeCoultre is in 1833 opgericht door Charles-Antoine LeCoultre. Hij vestigde zich als producent van horlogeonderdelen in Le Sentier in Zwitserland, de plek waar de fabriek nog steeds gevestigd is. Het merk ontwikkelt en maakt alle onderdelen voor de horloges in huis. Natuurlijk worden de horloges in de eigen fabriek geassembleerd. Jaeger-LeCoultre is daarmee een echte manufactuur. Jaeger-LeCoultre is verkrijgbaar in Amsterdam, Den Haag, Groningen, Haarlem en Rotterdam.