iwc uurwerken webshop

IWC Schaffhausen luxehorloges online kopen | Juwelier Haesevoets

IWC Schaffhausen, de Zwitserse horlogefabrikant, wordt sinds 1868 gedreven door een passie voor innovatie en technische vooruitgang. Een hoogstaand uurwerk van IWC Schaffhausen is een onvervalst meesterwerk dat een prachtig design combineert met ingenieuze precisie en tal van vernuftige details. ‘Probus Scafusia’, het officiële motto van IWC, betekent ‘goed, solide vakmanschap uit Zwitserland’. IWC Schaffhausen “150 Years” Collectie Klik hier om te volledige IWC 'Jubilee-collectie', celebrating 150 years, te ontdekken. Hieronder vindt u onze collectie IWC Schaffhausen uurwerken. Heeft u een vraag voor ons of vindt u niet wat u zoekt? Neem dan vrijblijvend contact op!

Meer winkels die iwc uurwerken verkopen

Homepage | Swiss Luxury Watches | IWC Schaffhausen Official

A Leader in Luxury Watchmaking since 1868. Discover our Swiss Luxury Watch Collection on the Official IWC Website.

Slaets uurwerken

With its passion for innovation and technical inventiveness, IWC Schaffhausen has established an international reputation. Since 1868, the Swiss watch manufacturers have been creating masterpieces of haute horlogerie that combine precision engineering with exclusive design.Ontdek de exclusieve horloges en juwelen van IWC bij Juwelier Slaets, de vooraanstaande speciaalzaak in Antwerpen.

IWC horloges - Alle prijzen voor IWC horloges op Chrono24

De International Watch Company (IWC) is een leidende Zwitserse fabrikant van luxe horloges. Pilotenhorloges behoren tot de bekendste modellen van de manufactuur. Elegante modellen als de Portugieser en de Portofino genieten ook een sterrenstatus. Hoogtepunten van IWC Luxe horloges met manufactuurkaliber Lange traditie van pilotenhorloges Elegante collecties zoals de Portugieser en de Da Vinci Complicaties zoals een tourbillon of rattrapante Behuizingen van edelstaal, goud en platina. IWC bestaat sinds 1868 en behoort na meerdere wisselingen van eigenaar tot het Richemont-concern, net zoals Cartier en Dunhill. De horlogefabrikant dankt een groot deel van zijn bekendheid aan een belangrijke uitvinding uit de 20e eeuw: het vliegtuig. Tijdens de Tweede Wereldoorlog startte IWC met de productie van de Big Pilot's Watch 52 T. S. C. met een manufactuurkaliber en een grote seconde. Dit horloge werd over het vliegeniersoverall gedragen. De doorsnede van de behuizing bedroeg 55 mm en hij woog 183 gram. Daardoor is dit het grootste polshorloge dat IWC ooit vervaardigde. Met de Big Pilot’s Heritage Watch 55, die getrouw is aan het origineel, beleeft het horloge momenteel een comeback. In 1948 volgde de Mark 11, het inmiddels beroemdste pilotenhorloge van de manufactuur. Het horloge deed 30 jaar dienst bij de Royal Air Force. Zijn huidige opvolger is de Mark XVIII, een sober horloge met drie wijzers met een edelstalen behuizing van 40 mm. Door de zwarte wijzerplaat, de witte indexen en de zwaardvormige wijzers is het horloge zeer goed afleesbaar. IWC maakt meer dan 20 verschillende pilotenhorloge-modellen. Een serie is naar de piloot en schrijver Antoine de Saint-Exupéry vernoemd, een andere naar het legendarische Engelse jachtvliegtuig Spitfire. De Top Gun-reeks is verankerd in het tijdperk van de straalvliegtuigen. Een paar modellen hebben een dubbelchronograaf: deze complicatie heeft een 'sleepwijzer', ook wel rattrapante genoemd, die het stoppen van tussentijden mogelijk maakt. Deze horloges zijn herkenbaar aan een derde drukknop op 10 uur.

IWC Horloges | Officiële Dealers - Ace Jewelers

WC werd in 1868 opgericht door de Florentine Ariosto Jones, een horlogemaker uit Boston, in het Zwitserse stadje Schaffhausen. De combinatie van de Amerikaanse pioniersgeest met de lange Zwitserse traditie op het gebied van horloges heeft er voor gezorgd dat het merk sindsdien is uitgegroeid tot een grootheid in de wereld van de horlogerie. IWC staat bekend om een kenmerkende combinatie van technisch vernuft en exclusieve designs, wat zich vertaald heeft naar beroemde en iconische product families als de Portugieser, de Pilot's Watches, Da Vinci, Portofino, Aquatimer en Ingenieur. Elk van deze collecties is geïnspireerd op een ander thema en belevingswereld, zonder de kenmerkende IWC stijl uit het oog te verliezen.

IWC Watches - Jomashop

IWC Pilots Antoine De Saint Exupery Chronograph Automatic Men's Watch $7,995.00 Save 36% IWC Portofino Automatic Chronograph Silver Dial Men's Watch QUICK VIEW IWC Portofino Automatic Chronograph Silver Dial Men's Watch $5,240.00 Save 21% IWC Portofino Chronograph Ardoise Dial Men's Watch QUICK VIEW IWC Portofino Chronograph Ardoise Dial Men's Watch $11,199.00 Save 26% IWC Pilot Double Chronograph Automatic Men's Watch QUICK VIEW IWC Pilot Double Chronograph Automatic Men's Watch $7,495.00 Save 37%