Husqvarna Robotmaaiers

Husqvarna

Ontdek hier het gamma Husqvarna Automower, de absolute koploper in robotmaaiers met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Geavanceerde maaiers die automatisch oplaadt en maait, geschikt voor gazons tot 1800 m². Als de accu opgeladen moet worden, keert de maaier terug naar het oplaadstation en gaat na het opladen verder met maaien. Omdat het gras frequent gemaaid wordt, is het maairesultaat uitstekend. Met de juiste instellingen kan de maaier een eersteklas klus klaren, zelfs op gazons met complexe vormen. Nu in meerdere kleuren leverbaar.

Meer bedrijven die Husqvarna Robotmaaierss verkopen

Robotmaaiers HUSQVARNA AUTOMOWER® 305 .

Compacte 3-wiel robotmaaier voor het efficiënt maaien van open grasvelden. Geschikt voor kleinere gazons tot 500 m² en kan ook maaien op hellingen tot 25%. Eenvoudig in gebruik en ruimte voor persoonlijke instellingen. Polar witte kleur is optioneel verkrijgbaar. Capaciteit werkgebied 500 m² ±20% Laadtijd 90 min Geluidsniveau Guaranteed sound level 61 dB(A) 1.499,00 €

Husqvarna - Grasrobots.be

Het Zweedse merk Husqvarna is met meer dan 19 jaar ervaring één van de pioniers op de markt van de robotmaaiers. Hun assortiment bestaat uit 8 modellen, allen volautomatische Automowers. Voor complexe tuinen zijn Husqvarna grasrobots meestal de beste oplossing! Elk type maakt gebruik van minstens 1 begeleidingslus (bij de zwaardere modellen worden er 2 of 3 gebruikt). Qua gebruiksvriendelijkheid scoren deze modellen erg hoog. Deze grasrobot kan helemaal afgestemd, ingesteld en aangepast worden naar de eigen wensen en behoeften. De Automower is verrassend licht en gemakkelijk te dragen (9 tot 13,5 kg). Door zijn 3 of 5 scheermesachtige messen zorgt hij voor een perfecte maaimethode. Juist omdat hij zo frequent maait, blijven er weinig grasresten liggen. Het willekeurige maaipatroon zorgt er voor dat de robot geen sporen vormt en dat het gras egaal gemaaid wordt, zodat u een uitstekend maairesultaat bekomt. De grote wielen met profiel zijn speciaal ontwikkeld zodat de robot prima grip heeft, ook op een oneffen terrein en zelfs op hellingen (tot 35%). Husqvarna maairobots zijn de stilste op de markt. Met een geluidsniveau van 64 dB zullen uw buren er geen hinder van ondervinden. Husqvarna grasrobots zijn bovendien de veiligste op de markt! De maaimessen zitten ver van de buitenste rand en stoppen onmiddellijk met draaien als de machine opgetild wordt. De handige functies die optimale prestaties combineren met gebruikerswensen zorgen ervoor dat het programmeren van uw grasrobot net zo eenvoudig is als het instellen van uw mobiele telefoon. U kunt bovendien uw Automower met een gerust hart ‘s nachts laten buiten staan. Zonder de 4-cijferige PIN-code kan er immers met de robot niets worden aangevangen.

Husqvarna robotmaaiers

Een gazon gezond houden kan een hele klus zijn. Met de robotmaaier wordt het gras vanzelf gemaaid, wanneer u maar wilt en zonder dat u er bij hoeft te zijn. De Husqvarna Automower kan tot 6000m gazon maaien, onder alle weersomstandigheden, ook op ongelijk terrein en met hellingen tot 45%. Bij een obstakel stopt de maaier en kiest een andere richting. Het unieke maaisysteem zorgt voor betrouwbare resultaten, onder welke omstandigheden dan ook. Dankzij het willekeurige bewegingspatroon van de Automower wordt het gazon perfect gesneden, met als resultaat een fraaie tapijtachtige look. De vlijmscherpe messen snijden het gras voorzichtig vanuit alle richtingen, voor gezond gras en het voorkomen van mosvorming. Wij kiezen graag samen met u, uw perfecte automower.

bol.com | Husqvarna Automower 320 robotmaaier

Sinds 2013 biedt Husqvarna met de 320-modellen een heel flexibele machine aan voor de middelgrote tuin. De grootste vernieuwingen t.o.v. de 220/230 modellen werden gedaan op vlak van intelligentie, gebruiksgemak en prestaties. Een weer-timer bepaalt automatisch hoeveel er moet gemaaid worden afhankelijk van de groeisnelheid van het gazon. De maaier is uitgerust met een automatische doorgangsdetectie. Dit stelt hem in staat om automatisch de afstand tot zijn begeleidingslus te verkleinen wanneer hij door een smalle doorgang rijdt. De Automowers 320 en 330 X zijn tot op vandaag de enige maaiers die deze eigenschap hebben. Bovendien heeft deze grasrobot een sterkere en efficiëntere maaimotor en wordt de maaihoogte elektronisch ingesteld. Een vereenvoudigde en betere menu-inhoud met intuïtieve afbeeldingen zorgen voor een aangenaam gebruiksgemak. Een ander sterk punt van de 320 is dat de maaier werkt met een Lithium-Ion batterij. Deze heeft een langere levensduur. Ook het maaien van hellingen lukt gemakkelijker dankzij 4 draadsensoren. De Automower 320 kan een tuin tot 2.200 m² onderhouden. De automower 320AC is de perfecte keuze voor middelgrote gazons, zelfs voor redelijk complexe tuinen. Alarm met pincodebeveiliging. zeer laag energieverbruik. Installatie accessoires inbegrepen in de verkoopsverpakking: • Begrenzingsdraad: 250 m • Krammen: 300 stuks • Extra maaimessen: 9 stuks

Coolblue robotmaaiers

Een robotmaaier is een automatische grasmaaier die het werk uit jouw handen neemt. Robotmaaiers maaien zelfstandig jouw gazon in het gebied dat je zelf hebt afgezet. Daarmee is hij dus een echte grasmaaier robot. Voor mensen met een grote tuin en weinig tijd is de robot grasmaaier zeer geschikt. Wil jij ook zo'n tuinhulp, vind dan hier jouw ideale maairobot.