Huisliften shop

Huisliften – Strobbe Liftsystemen - Strobbe Mobility Solutions

De huisliften van Strobbe Mobility Solutions overbruggen gemakkelijk hoogtes tot 14 m. Ze voldoen altijd aan de Europese machinerichtlijn en aan de CE-norm EN81-41. De liftkoker kan bestaan uit een gemetselde schacht of uit een structuur die wij vakkundig voor u plaatsen.

Huisliften Comfortlift | het meest uitgebreide gamma in België.

Ontdek alle modellen AVANSIS DHM/DHE AVANSIS DHM/DHE Hydraulisch aangedreven In gemetste schacht of zelfdragende structuur Max snelheid van 0.15 m/s Hefvermogen: Max. 400 kg Hefhoogte: Max. 13 m Liftput van slechts 20cm nodig Meer overAVANSIS DHM/DHE AVANSIS SB AVANSIS SB Spindelaandrijving Gesloten schacht Schachtconstructie opgebouwd uit sandwich- of glaspanelen Snelheid: Max. 0.15 m/s Tot 6 niveaus en 3 deuren per niveau Meer overAVANSIS SB EASYLIFT EASYLIFT Ideaal voor verplaatsing tussen 2 verdiepingen Ruimtelijk gevoel: Halfopen kooi met transparante panelen Geen schachtput of liftschacht vereist Enkel in private woning

Meer bedrijven die Huisliften verkopen

Levenslang thuis wonen dankzij onze huisliften | Verolift

U zoekt een lift voor nu én later? Ons gamma huisliften biedt alle mogelijke types, maten en uitvoeringen: zowel met draaideuren als schuifdeuren, met 1, 2 of 3 toegangen, met elektrische (Gearless) of hydraulische aandrijving… Welk type huislift u ook kiest, uw comfort als gebruiker staat altijd centraal! Een huislift voor iedereen! Onze huisliften zijn eenvoudig in gebruik en uiterst veilig. Ze zijn ideaal voor oudere mensen en mensen met een beperking. Het merendeel is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook blinden en slechtzienden kunnen probleemloos overweg met onze huislift dankzij de braille bedieningsknoppen, een perfect gelijkvloerse instap en auditieve signalisatie. Meer info over onze huisliften? Bel 09 220 79 78 of gebruik ons contactformulier.

Een huislift in een vingerknip en zonder zorgen

Een huislift in een vingerknip en zonder zorgen Een huislift… een slimme keuze! Comfort en design, voor nu en later Naar ieders smaak Huislift in een vingerknip en zonder zorgen Ontwerp uw persoonlijke huislift Zonder kappen en breken U hoeft geen drastische wijzigingen aan uw huis te vrezen. Anders dan bij traditionele liften heeft een huislift niet veel plaats nodig en zijn geen complexe bouwkundige aanpassingen vereist. Huisliften kunnen in bijna elk huis ingepast worden en kunnen verschillende verdiepingen (tot 15 meter) overbruggen. Ze kunnen in een (bestaande) schacht ingebouwd worden of er kan gekozen worden voor een aparte zelfdragende constructie (vb. afgewerkt in glas). Blijkt dat er binnen toch nog onvoldoende ruimte beschikbaar is voor het inpassen van een lift, dan bestaat ook de mogelijkheid om de lift discreet tegen de gevel te plaatsen. Onderhoud De huisliften moeten niet jaarlijks gekeurd worden, maar, zoals bij ieder technisch product, verzekert een regelmatig onderhoud een goede werking, voor lange tijd. Beste advies, perfecte nazorg Kiezen voor ThyssenKrupp Monolift is kiezen voor dé specialist in commerciële liften en huisliften die kan bogen op meer dan 50 jaar ervaring. Voor iedere lift, voor iedere oplossing staan veiligheid en kwaliteit centraal. Want ‘het beste advies en de perfecte nazorg’, dat is waar het bij ThyssenKrupp Monolift om gaat. Een lift installeren is geen impulsieve beslissing en elke woning is anders. Daarom komen de adviseurs van ThyssenKrupp Monolift vooraf bij u thuis langs om de situatie te bekijken en u van het beste advies te voorzien. Een team van professionele monteurs, verspreid over gans België, staat dag na dag, de klok rond, klaar om de feilloze werking van uw huislift te garanderen.We gaan er prat op dat u binnen de kortst mogelijke tijd wordt geholpen. Het team van ThyssenKrupp Monolift staat 24 op 24, 7 op 7 tot uw dienst ! Vraag geheel vrijblijvend om een offerte.

Liftservice Benelux

Wat is een huislift? Een huislift is een lift zoals u deze ziet in bedrijven en appartementen met het grote verschil dat deze aangepast zijn voor privégebruik. Zowel qua verbruik van elektriciteit als inname van plaats zijn deze liften beperkt. Deze zijn niet te verwarren met de trapliften, ook wel stoelliften genaamd, welke via de trap geplaatst worden. Kan een huislift geplaatst worden in een bestaande woning? Het antwoord hierop is simpelweg: JA! Ideaal zou zijn als u een nieuwbouwwoning bouwt om de lift te integreren in de plannen maar dat is niet voor iedereen weggelegd. Ook in reeds bestaande woningen kan een lift in het huis geïntegreerd worden. De enige vereiste hiervoor is plaats, wat gemiddeld ongeveer 1m² in beslag neemt. Huisliften zijn zeer flexibel en gemakkelijk in het gebruik. Om na te gaan of uw woning geschikt is voor de plaatsing van een huislift kunt u ons vrijblijvend contacteren om bij u langs te komen en de nodige zaken op te meten. Vul ons contactformulier in met uw vraag en eventueel een voorkeursdatum of contacteer ons telefonisch om meteen een afspraak te krijgen. Moet ik een bouwvergunning aanvragen om een huislift te laten plaatsen? Neen, voor de plaatsing van een lift binnenshuis hoeft u geen bouwvergunning aan te vragen. Enkel voor liften die u buitenshuis laat plaatsen heeft u een vergunning. Om u hierover verder te informeren kunt u ons contacteren via het contactformulier of telefonisch of ten rade gaan bij uw gemeentehuis. Heb ik voldoende plaats? Een huislift kan al geplaatst worden op 1m² afhankelijk van het model dat u wenst. Indien u twijfelt of er in uw huis een lift geplaatst kan worden dan kan u ons steeds vrijblijvend contacteren voor een afspraak en een vrijblijvende offerte. Moet er een aanpassing gebeuren aan mijn elektriciteitsnetwerk? Ook op deze vraag is het antwoord: Neen. Onze huisliften kunnen perfect aangesloten worden op het elektrisch net in uw woning. Qua verbruik zijn onze liften geminimaliseerd tot 16 Ampère en minder. Hoeveel kost een huislift? Een van de belangrijkste vragen die u zich waarschijnlijk stelt wanneer u deze overweging maakt is natuurlijk de kostprijs van een huislift. Alle liften worden op maat gemaakt en er is keuze uit verschillende modellen. Daarom is een exacte prijs meegeven heel moeilijk. Gemiddeld mag u rekenen op een €16.000. Opgelet: Dit is een richtprijs. Moet mijn lift onderhouden worden? Ja, een huislift vraagt 2 keer per jaar een onderhoud om te veiligheid en de correcte werking ervan te garanderen. U kan voor dit onderhoud steeds bij ons terecht. En wat is de kostprijs vraagt u: dit zal schommelen rond de €150. Vraag zeker ook naar onze onderhoudscontracten zodat u zelf niet moet denken aan uw onderhoud.

Huislift: lift in huis plaatsen? Vergelijk alle huisliften - Lift.be

De huislift is een kleine en compacte liftinstallatie uiterst geschikt voor mensen die in hun kantoor, woning, appartement, of studio nood hebben aan een betrouwbare lift. Ook minder mobiele mensen kunnen van de huislift handig gebruik maken om alle verdiepingen weer te bereiken. Indien er geen mogelijkheid is om een gewone personenlift te plaatsen wegens gebrek aan ruimte, dan is de huislift of platformlift de beste oplossing. Deze kleine lift in huis is uiterst geschikt om te plaatsen in bestaande ruimtes. De lift wordt gebruikt voor het vervoer van goederen, personen maar ook door rolstoelgebruikers. De huislift is een personenlift, goederenlift en een rolstoellift. De huislift wordt ook wel een platformlift genoemd aangezien deze lift geen of heel kleine liftput heeft. Je staat als gebruikers als het ware op een platform.

De opmars van huisliften - Bouwen aan vlaanderen

Huisliften in een gezinswoning, de laatste jaren is er steeds meer vraag naar. Ouderen en mensen met een beperking winnen zo aan bewegingsvrijheid. Maar wat maakt huisliften zo aantrekkelijk voor architecten? “Een DomusLift is multi-inzetbaar, dat is zijn grootste troef”, stelt Françis Verrone, zaakvoerder van Verolift. “Ons liftengamma gaat van uiterst compact – met kooidimensies vanaf 48 op 55 cm – tot zeer ruim en alles tussenin. Ook de verschillende instapmogelijkheden zijn een troef: zelfde zijde, doorlopend of overhoeks. Een DomusLift past zich aan elke omgeving aan. Zo plaatsten we er onlangs één in een bestaande traphal. Maar het kan ook via een berging of door een extra schacht aan de buitenkant van de woning.” Wow-effect Als architect krijg je carte blanche qua design. “De perfecte belichting, een specifieke kleur of materiaal … Alles draagt bij tot de juiste beleving”, weet Françis Verrone. “Samen met de bouwheer creëren we het gewenste wow-effect, tot in de kleinste details.” Ook volledig bedrukte liftwanden behoren tot het aanbod van Verolift. Ideaal voor wie op zoek is naar een eyecatcher van formaat… Comfortabel en energiezuinig In het elektrische segment is de DomusLift Gearless een echte voltreffer. Geruisloos en enorm zuinig, geen wonder dat deze lift met elektrische motor zo populair is. Bovendien is de rit opvallend zacht en is er sprake van een perfecte nivellering. Technische ondersteuning Tijdens het samenstellen van een huislift rijzen er heel wat vragen. Bij Verolift kan je rekenen op de nodige kennis van zaken. Françis Verrone: “Samen met de architect en de bouwheer zoeken we naar de beste liftoplossing die aan alle technische en esthetische vereisten voldoet. Ons ervaren team staat klaar om architecten of bouwheren bij te staan in de keuze van het type aandrijving, draai-of schuifdeuren, kooiafmetingen, afwerkingen en accessoires. Zo ontstaat de huislift die ze voor ogen hebben.”