Hublot webshop

Hublot horloge kopen | Horloge dames & heren | Haesevoets Waregem

Bij Hublot gaan traditie en vakmanschap sinds 1980 hand in hand met de laatste nieuwe materialen en technieken. De horlogekast in de vorm van een patrijspoort – ‘hublot’ in het Frans – in combinatie met gepolijst en geborsteld metaal, de minimalistische zwarte wijzerplaat en de kenmerkende zwarte rubberen polsband zijn uitgegroeid tot dé symbolen van het Zwitserse luxemerk. Hublot Geneva Days 2018 Klik hier om de novelties van de Hublot Geneva Days 2018 te ontdekken. Hublot BaselWorld 2018 Klik hier om de allernieuwste modellen die voorgesteld zijn in Basel te bekijken ! Wij bieden een schitterende selectie exclusieve dameshorloges en herenhorloges van Hublot. Heeft u een vraag voor ons of vindt u niet wat u zoekt? Neem dan vrijblijvend contact op!

Meer winkels die Hublot uurwerken verkopen

Hublot homepage

Hublot, Swiss watch brand, representing the Art of Fusion in watches. Collections of luxury watches for men and ladies, reflecting Swiss watchmaking ...

Hublot horloges - Alle prijzen voor Hublot horloges op Chrono24

Hublot – markant design en moderne materialen Hublot is bij veel voetbalwedstrijden de officiële tijdwaarnemer. Het Zwitserse merk houdt niet alleen de tijd bij tijdens wedstrijden – veel horlogeliefhebbers vertrouwen ook op het onmiskenbare design en de betrouwbare horloges van Hublot. Als jonge onderneming gaat de Zwitserse horlogefabrikant Hublot volledig voor modern. De horloges zijn een mix van de hoogste horlogemakerskunst, nog nooit eerder gebruikte materialen en een uitzonderlijk design met een eigen look. 5 redenen om een horloge van Hublot te kopen Herkenbaar design Innovatieve materialen zoals Magic Gold, een legering van goud en keramiek Manufactuurkalibers zoals de HUB6016 met tourbillon Veel limited editions, die mogelijk in waarde stijgen MP-05: in samenwerking met Ferrari, 50 dagen gangreserve Futuristische vormgeving en exclusieve mix van materialen Hublot vervaardigt luxe horloges met manufactuurkalibers in een eigenzinnige, typische stijl. De jonge onderneming uit Zwitserland bestaat pas sinds 1980. Het design van de horloges gaat van modern tot futuristisch. De merknaam Hublot is Frans voor patrijspoort. Dit scheepsvenster dient sinds het ontstaan van het merk als inspiratie voor de vormgeving van de horloges. De Royal Oak van Audemars Piguet baarde reeds in 1972 opzien met een vergelijkbaar design. Er zijn ook Hublot-horloges met een kast van edelstaal, maar het merk onderscheidt zich van andere merken door het gebruik van bijzondere materialen voor de behuizingen. Hublot biedt bijvoorbeeld horloges van Magic Gold aan, een legering van geelgoud en keramiek. Daarnaast gebruikt de fabrikant carbon, saffierglas, linnen en zelfs een soort beton voor zijn horloges. Vooral het model Big Bang heeft in korte tijd een cultstatus verworven. De modelreeks Classic Fusion is voor Hublot-begrippen sober, terwijl de MP-collectie ook rechtstreeks uit een sciencefictionfilm zou kunnen komen. De reeks Spirit of Big Bang onderscheidt zich van de rest van het portfolio door een tonneauvormige kast. Ongeacht voor welk model u kiest, met een Hublot heeft u een horloge dat buiten de gebaande paden treedt.

Hublot - Schaap en Citroen

Het Zwitserse Hublot staat bij kenners met name bekend om haar vooruitstrevende technische vondsten zoals het in huis ontwikkelde ‘Hublonium’, ‘Magic Gold’ en het gebruik van materialen als titanium, tungsten, tantalum, keramiek, carbon en kevlar. Bijzondere combinaties van materialen zijn dan ook hét handelsmerk van Hublot. De collecties Big Bang, Spirit of Big Bang, King Power, Classic Fusion en MP zijn verkrijgbaar in Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Rotterdam, Utrecht en Watch City. Schaap en Citroen is de exclusieve retailer van Hublot in Nederland.

Hublot Watches - Jomashop

Hublot Big Bang Steel Ceramic Men's Watch $9,995.00 Save 27% Hublot Big Bang Men's Watch QUICK VIEW Hublot Big Bang Men's Watch $8,795.00 Save 30% Hublot Classic Fusion Aerofusion Chronograph Automatic Black Magic Skeleton Dial Men's Watch QUICK VIEW Hublot Classic Fusion Aerofusion Chronograph Automatic Black Magic Skeleton Dial Men's Watch $10,395.00 Save 34% Hublot Classic Fusion Black Dial Black Rubber Men's 45mm Watch QUICK VIEW Hublot Classic Fusion Black Dial Black Rubber Men's 45mm Watch $5,350.00 Save 27%

Koop Hublot horloges: Prijzen en Modellen | MONTREDO

Hublot werd in 1980 opgericht en is daarmee een relatief jong merk onder de luxe horloges. De innovatieve maker achter de iconische Big Bang en Classic Fusion is in Nyon te vinden, Zwitserland. Sinds de oprichting is Hublot niet bang geweest om ongewone elementen te combineren en heeft daarmee buitengewone horloges ontworpen. De patrijspoorten kunnen wat gewoon overkomen voor sommigen, maar het is het object dat de inspiratie was voor de eerste horloges in de jaren ’80 van Hublot. Aan het begin van de 21ste eeuw verkreeg Hublot de populaire status binnen de industrie door de introductie van de Hublot Big Bang collectie. Het eerste ontwerp intimideerde de horlogemakers door de combinatie van rubber met dure metalen. Dit typerende trekje komt terug in het motto van het merk ‘de kunst van fusie’. Naast het maken van uitzonderlijke uurwerken door ongewone elementen te gebruiken, is Hublot ook baanbrekend wanneer het gaat om materiële innovatie bij horloges maken. Het is de overtuiging van het merk dat uitzonderlijke materialen de kwaliteit van de creaties verbeteren. De creatie van het ‘Magische Goud’ is het perfecte voorbeeld voor de overtuiging van Hublot. Het ‘Magisch Goud’ is 18-karaat goud met een hardheid die overeenkomt met staal, en is erg krasbestendig. Volgens Hublot kan het Magische Goud alleen gekrast worden met diamant, het hardste materiaal op aarde, waar het extra speciaal door wordt. De horloges van Hublot zijn gewaagd en onconventioneel. De typerende collecties, de Big Bang en Classic Fusion, worden gekarakteriseerd door onderscheidende lunetten, ieder met schroeven in de vorm van een ‘H’ en met bandjes die in de behuizing vastzitten van rubberen schroeven, leer of stof. Onder de vele modellen met hoge prijzen vinden we de ‘Big Bang $5 Million’ van Hublot, een horloge vol diamanten met de exorbitante adviesprijs van 5 miljoen dollar. Om de polsen van beroemdheden wereldwijd is een Hublot Big Bang of Classic Fusion geen zeldzaamheid in de wereld van muziek, sport en mode. Jay-Z, Usain Bolt en herenkledingmerk Berluti zijn een kleine greep uit de beroemde partners van het merk.